Projecció del documental 'Desde la Gaitana'

Fragment del cartell oficial de la projecció de 'Desde la Gaitana'. Font: Zumzeig Cinema
Barcelona
Dissabte, 11/02/2023

Les instal·lacions del Zumzeig Cinema, amb l'organització del Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC) i altres entitats, acullen l'acte per alçar la veu de les lideresses indígenes.

Els pobles indígenes de Colòmbia pateixen situacions extremes de vulneracions dels drets humans a causa de les explotacions de recursos que es produeixen a les seves regions i la guerra i violència del país. Per a difondre aquesta situació i continuar amb la lluita per la defensa dels pobles, arriba a les instal·lacions de Zumzeig Cinema, a Barcelona, el documental 'Desde la Gaitana'. Es projectarà el dissabte 11 de febrer, a les 18.30 h, en un acte organitzat pel Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC), el Col·lectiu Maloka i la Unidad Indígena del Pueblo Awá (UNIPA).

L'objectiu principal és mostrar el recorregut i les accions de les lideresses indígenes del CRIC, protagonistes del documental, i exposar la seva resistència com a dones dins la lluita dels pobles indígenes. Aura López, líder del poble Awá i membre d'UNIPA presentarà l'acte, el qual és obert al públic. Una projecció per reivindicar la força de les dones indígenes i les violències que han patit, dels onze pobles del departament del Cauca, un dels més afectats pels conflictes a Colòmbia. L'entrada és a taquilla inversa, fins a completar l'aforament.

Data: 

Dissabte 11 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Zumzeig Cinema, Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC), Col·lectiu Maloka i la Unidad Indígena del Pueblo Awá (UNIPA)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@zumzeigcine.coop