Sessió informativa Brigades de Solidaritat

 Font:
Barcelona
Dijous, 16/02/2023

Un any més, l'Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO, encarem una nova edició de les Brigades de Solidaritat amb algunes novetats.

Un any més, encarem una nova edició de les Brigades de Solidaritat amb algunes novetats. Incorporem Guatemala com a país de destí, on les persones brigadistes estaran acompanyades del Movimiento Tzuk Kim-pop.

Juntament amb la incorporació de Guatemala, Colòmbia, Palestina, El Salvador i Filipines seran els altres països de destí.

Les diferents entitats locals amb les quals treballem en aquestes zones seran les encarregades d’acollir les persones participants i mostrar-los de primera mà la realitat que s’hi viu i les principals vulneracions de drets i sobre el territori que hi tenen lloc.

Des de l’Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO estem treballant per organitzar una proposta sòlida i engrescadora de Brigades, enteses sempre com un aprenentatge en la cultura de la solidaritat a partir del coneixement directe de la realitat que es viu en els països del Sud global.

Pots consultar tots els requisits i més informació a la pàgina web de les Brigades de Solidaritat.

Data: 

Dijous 16 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau i Fundació Pau i Solidaritat de CCOO
Correu electrònic de l'organitzador: 
brigades@acpau.org