Acció de voluntariat a les Setjoles i Tres Quarts

Fragment del cartell oficial de l'activitat de voluntariat. Font: Grup d'Estudis i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC)
Reus
Dissabte, 18/02/2023

El Grup d'Estudis i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC) organitza una jornada per col·laborar en les activitats de manteniment de l'entorn de Pratdip.

El dissabte 18 de febrer, a partir de les 9 h, es durà a terme una activitat de voluntariat a les finques de les Setjoles i Tres Quarts, situades al terme municipal de Pratdip (Baix Camp). La jornada és organitzada pel Grup d'Estudis i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC), entitat propietària de les masies. Durant la jornada es duran a terme diferents accions amb les quals, per exemple, es donarà a conèixer els criteris d'actuació i les tasques que es realitzen a la zona.

El tècnic de custòdia del GEPEC Marc Torrents conduirà la jornada i exposarà els beneficis de les activitats de protecció, manteniment i recuperació de la natura i la biodiversitat. Es faran treballs de conservació de caixes niu i del sender, i tasques de desbrossament i restauració, entre altres. La participació és gratuïta, però és necessari inscriure's omplint el formulari corresponent. Recomanen dur guants, roba còmoda, aigua i esmorzar. El punt de trobada per a totes les persones que assisteixin és a l'estació de tren de Reus.

Data: 

Dissabte 18 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Grup d'Estudis i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@gepec.cat