Formació: ‘TikTok per a entitats’

El tiktoker Long Li Xue impartirà el dimarts 21 de febrer, via virtual, una sessió de formació sobre com poden fer servir el TikTok les entitats. Font: FCVS
Dimarts, 21/02/2023
(En línia)

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) posa en marxa un itinerari de formació sobre comunicació per a les entitats i l’obre una sessió sobre com fer TikToks el 21 de febrer.

El youtuber, instagramer i tiktoker Long Li Xue impartirà el dimarts 21 de febrer, via virtual, una sessió de formació sobre com poden usar el TikTok les entitats socials per arribar a nous públics. Aquesta formació obre un nou itinerari formatiu de l’Escola de Formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) especialitzat en comunicació.

Una de les qüestions que preocupen moltes entitats és ara arribar a la gent jove i TikTok s’està consolidant com una de les xarxes socials que més consumeix el jovent. Aquesta primera càpsula formativa de l'itinerari creat per la FCVS està pensada perquè tant entitats socials grans com les més petites aprenguin a crear i difondre-hi continguts.

‘TikTok per a entitats’ es farà en format virtual el 21 de febrer de 9 a 11 del matí. Cal fer la inscripció. El preu és de cinc euros per a les entitats de la FCVS i de deu euros per a les no federades.

Altres sessions de l’itinerari de formació sobre comunicació per a les entitats al llarg del 2023 seran:

  • ‘Crea vídeos amb el mòbil per a les xarxes socials de la teva entitat’ – 14 de març
  • ‘Fundraising: claus d’èxit per a la captació de fons d’entitats’ – 25 i 27 d’abril
  • ‘Google Analytics, SEO i SEM: aprèn a generar més impacte i visibilitat de la teva web’ – 16 i 18 de maig
  • ‘Descobreix tot el que pots arribar a fer amb les xarxes socials de la teva entitat’ – 6 de juny
  • ‘Dissenya el teu pla de màrqueting digital’ – 26 de setembre
  • ‘Com millorar la transparència de la teva entitat’ – 14 de novembre

Tota la informació sobre la sessió 'TikTok per a entitats' i les altres formacions de l'itinerari especialitzat en comunicació es poden consultar al web de la FCVS.

Data: 

Dimarts 21 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat