#8M: Música i tecnologia a les grades del Canòdrom (Barcelona)

Cartell promocional de l'activitat. Font: Canòdrom
Barcelona
Divendres, 03/03/2023

El dia 3 de març, el Canòdrom celebrarà el Dia de la Dona amb música, tecnologia i reivindicació.

Dins els actes previs al Dia de la Dona, el 3 de març, tindrà lloc al Canòdrom, concerts i un debat a les seves grades per reivindicar una major presència de dones i identitats no-binàries en aquests espais.

Hi participaran artistes emergents i consolidades, expertes, creadores i desenvolupadores del sector tecnològic per incorporar una mirada més radical, diversa i acollidora.

Cal inscripció prèvia. Activitat amb places limitades. Obertura de portes: 17:30h

Hi trobareu dos CONCERTS: amb Núria Duran, artista de Nou Barris i veïna del Canòdrom en directe en format duo amb el guitarrista Deiv. També actuaran AWWZ b2b AI DJ: Dos DJs a l'escenari: una posa un tema, i contesta l’altra. I si una d'elles fos una intel·ligència artificial?

DEBAT: Sis artistes, creadores i tecnologies participen en el Panell de Debat Inclusió de gènere en la intel·ligència artificial, on comparteixen reflexions sobre els models culturals tecnològics i algorísmics i de les seves implicacions a la indústria de la música.

Ana Montserrat. Directora de cinema, guionista i productora i divulgadora científica, B23 Films.
Mireia de Gracia. Enginyera de Telecomunicacions guaduada a la UPC, col·laboradora del projecte AWWZ b2b AI i Discjockey.
Cris Checa. La meitat del duet musical Desert i tecnòloga que treballa en la intersecció de la creativitat, la innovació i la tecnologia
Lucía Martínez Prado. Fundadora i directora de Break-event, eina que ajuda els professionals de la música en directe a reduir la incertesa i predir l'èxit dels concerts.
Thais Ruiz d'Alda. Fundadora i directora executiva de Digitalfems, entitat que dissenya projectes per augmentar la presència de dones en entorns tecnològics.
Laura Benítez Valero. Filòsofa i docent universitària la investigació de la qual se centra en la filosofia, les arts i la tecnociència.
Modera Antònia Folguera, artista i comissària de cultura digital.

Data: 

Divendres 03 març

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@colectic.coop