Escola d'hivern de la Gueralda

Fragment del cartell oficial de l'Escola d'Hivern de la Gueralda. Font: La Gueralda
Vilafranca del Penedès
Divendres, 24/02/2023 fins Diumenge, 26/02/2023

El Casal Popular de Vilafranca del Penedès, la Gueralda, organitza la primera edició d'aquestes jornades, centrades en com afrontar la crisi ecosocial.

Del divendres 24 al diumenge 26 de febrer, se celebra la primera edició de l'Escola d'Hivern de la Gueralda, un esdeveniment organitzat pel Casal Popular de Vilafranca del Penedès, la Gueralda, que sorgeix de la necessitat de debatre reflexions i proposar respostes per afrontar i combatre l'actual crisi ecosocial. L'auditori del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya de Vilafranca del Penedès (VINESUM) i les instal·lacions del casal són els escenaris que l'acolliran.

A més, també col·laboren i assisteixen entitats que treballen per combatre la crisi climàtica, com Ecologistes en Acció, la Xarxa per la Sobirania Energètica i SOS Penedès, entre altres, protagonistes de la taula rodona de diumenge.

Al llarg dels tres dies de durada, hi ha organitzades diferents ponències i debats per posar sobre la taula la situació actual de la crisi ecosocial que pateix la societat i les seves conseqüències. També es parlarà de la relació d'aquesta problemàtica amb els mitjans de comunicació i com es transmet i les respostes davant les afectacions. Les xerrades i moderació de la taula rodona es duran a terme per professionals del sector. Per amenitzar la jornada, hi haurà vermut i dinar popular, i el grup musical Pa Torrat actuarà diumenge.

Per a participar en les xerrades que se celebren a l'auditori de VINESUM, és necessari inscriure's a través d'un formulari.

Data: 

Divendres 24 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Casal Popular de Vilafranca del Penedès La Gueralda
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lagueralda.cat