Jornada 'La Muga pas a pas, primera etapa'

Fragment del cartell oficial de la sortida per la Muga. Font: IAEDEN
Costoja
Diumenge, 05/03/2023

La Institució Alt Empordanesa per a l'Estudi i Defensa de la Natura (IAEDEN) presenta una activitat a l'aire lliure per descobrir l'entorn natural del riu.

El diumenge 5 de març, a partir de les 8.30 h i durant tot el dia, es podrà gaudir de l'activitat 'La Muga pas a pas, primera etapa', una jornada de descoberta de la zona natural que segueix el curs del riu per conèixer els valors naturals i culturals del territori. La Institució Alt Empordanesa per a l'Estudi i Defensa de la Natura (IAEDEN) és l'encarregada de l'organització de l'acció, la qual comptarà amb diferents fases. La trobada amb les participants és a l'aparcament de la població francesa de Costoja.

Aquesta primera etapa del riu comprèn la zona des del seu naixement fins a l'Hostal de la Muga, una excursió per la qual, des de l'organització, es demana que es dugui calçat còmode, esmorzar, dinar, aigua i prismàtics i bastons com a complements opcionals per a les persones que els necessitin. L'activitat és gratuïta per a les sòcies i menors d'edat i té un cost de cinc euros per a les no membres de l'entitat que hi vulguin participar. Cal inscriure's enviant un correu a iaeden@iaeden.cat o al telèfon 972 670 531.

Data: 

Diumenge 05 març

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Institució Alt Empordanesa per a l'Estudi i Defensa de la Natura (IAEDEN)
Correu electrònic de l'organitzador: 
iaeden@iaeden.cat