Concentració per la llibertat de l'Iran

Cartell oficial de la manifestació per la llibertat de l'Iran. Font: Comunitat de Dones Iranianes de Barcelona
Barcelona
Dissabte, 04/03/2023

La Comunitat de Dones Iranianes de Barcelona torna a organitzar una concentració per continuar amb la lluita de la defensa dels drets humans de les dones de l'Iran.

El violent assassinat de la jove activista iraniana Masha Amini en mans de la 'policia de la moral', per no dur correctament el hijab, va ser l'inici d'una revolució que feia temps que el poble iranià i, concretament les dones, lluitava per mostrar al món i alçar la veu. Al llarg dels mesos, la Comunitat de Dones Iranianes de Barcelona ha organitzat concentracions i manifestacions en defensa dels drets de les dones de l'Iran i, el primer dissabte de març, el dia 4, tornen a convocar una mobilització. Serà a les 17 h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

'Dona, vida i llibertat' és el lema del moviment, i l'objectiu principal és mostrar solidaritat al poble iranià i conscienciar a la ciutadania de les repressions que el règim islàmic d'aquest país de l'Orient Mitjà exerceix sobre les dones i la població, vulnerant els drets humans bàsics. La mobilització vol mostrar el rebuig de totes aquestes accions i defensar i posar en valor el paper de la dona.

Data: 

Dissabte 04 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Comunitat de Dones Iranianes de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
mujervidalibertad2022@gmail.com