Jornada 'Cultura democràtica - guanyar la batalla a l'extrema dreta'

Fragment del cartell oficial de la jornada 'Cultura democràtica - Guanyar la batalla a l'extrema dreta'. Font: Associació Cultural Nou Barris Taller d'Idees
Barcelona
Divendres, 10/03/2023 fins Dissabte, 11/03/2023

De la mà de l'Associació Cultural Nou Barris Taller d'Idees arriba un esdeveniment de debat i reflexió, el qual posarà sobre la taula diferents temes d'actualitat per a compartir amb la comunitat.

Els dies 10 i 11 de març se celebra la jornada 'Cultura democràtica - guanyar la batalla a l'extrema dreta', un acte organitzat per l'Associació Cultural Nou Barris Taller d'Idees de Barcelona amb l'objectiu de crear xarxa i comunitat entre les veïnes i entitats participants, per tal d'abordar diferents debats de temes d'actualitat centrats en l'extrema dreta i el feixisme per combatre situacions d'injustícia.

El divendres 10 de març, l'Ateneu Popular de 9 Barris de Barcelona acull la programació de tarda, de 18.30 a 21 h. Es dona el tret de sortida a les jornades, s'inaugura l'exposició 'A peu de tanca' i se celebra la xerrada 'El jovent i la lluita contra el feixisme i el racisme', amb membres de diferents organitzacions antiracistes.

El dissabte 11 de març, els actes es traslladen a la Masia de la Guineueta de Barcelona, i seran de 10 a 14 h. Es duran a terme dues ponències - debat, 'Què fer als barris enfront l'extrema dreta?' i 'Els Drets Humans a la Frontera Sud de la UE'. Les ponents que participen són membres de diferents entitats i associacions veïnals que treballen per la defensa dels drets humans.

Data: 

Divendres 10 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Associació Cultural Nou Barris Taller d'Idees
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ateneu9b.net