Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a esdeveniments d'arts visuals d'alt interès cultural i de caràcter estratègic, 2023

L’objecte d’aquesta línia de subvencions és donar suport a fires, festivals, simposis i altres esdeveniments d’arts visuals de caràcter professional d’alt interès cultural i de caràcter estratègic per contribuir al desenvolupament i estructuració del sector de les arts visuals de Catalunya.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 1 Març, 2023
Termini convocatòria: 
15/03/2023
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Per poder optar a les subvencions, les sol·licituds, a banda del que preveu la base general 3, han de complir els requisits següents:

a) L’esdeveniment ha de tenir una periodicitat anual.
b) L’esdeveniment s’ha de dur a terme a Catalunya o, en el cas que s’organitzi en més d’una seu, al menys una ha de ser a Catalunya.
c) L’esdeveniment ha de tenir una trajectòria de cinc edicions, com a mínim.
d) L’esdeveniment s’ha de dur a terme en el període que determini la convocatòria corresponent.
e) El pressupost de despesa de l’esdeveniment ha de ser com a mínim de 40.000,00 euros.
f) Les activitats incloses en la programació de l’esdeveniment han de ser majoritàriament presencials, tot i que poden tenir extensions en línia.
g) La llengua utilitzada en tots els materials de comunicació de les activitats incloses en la programació de l’esdeveniment ha de ser, com a mínim, el català tant en els suports físics com en els digitals.

Aquestes subvencions són incompatibles amb altres ajuts per a la mateixa finalitat de l'Institut Català de les Empreses Culturals i de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural. Són compatibles amb altres subvencions, ajuts, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat d’altres entitats de l’Administració de la Generalitat o d’altres ens públics o privats.