Activitat de voluntariat ambiental i aprenentatge a l'Assut de Coco

Fragment del cartell oficial de l'activitat de voluntariat que organitza l'Associació l'Aube. Font: Associació l'Aube
Masroig
Dissabte, 01/04/2023

L'entorn natural del Masroig, a la comarca del Priorat, és l'escenari que acollirà el taller de conservació de la biodiversitat i la natura que organitza l'entitat ambiental l'Aube.

El dissabte 1 d'abril, a partir de les 9.30 h del matí, es podrà gaudir del taller d'aprenentatge a la natura i l'activitat de voluntariat ambiental que ha preparat l’Associació l’Aube, una entitat ambiental que centra la seva tasca a la comarca del Priorat i a les Terres de l'Ebre. El lloc on es desenvoluparà la iniciativa és a l'entorn natural de l'Assut de Coco, situat a la zona del Masroig, el qual també serà el punt de trobada per a totes les persones interessades a participar.

L'objectiu principal és conèixer l'entorn i la seva situació de salut actual, i contribuir a la millora de la seva conservació, a través d'activitats de neteja i manteniment del territori. S'aconsella dur calçat i roba còmoda per participar en el taller, el qual està dirigit a totes aquelles persones interessades en la descoberta de l'entorn natural de la zona i que tinguin voluntat de donar suport en projectes de conservació del territori.

La iniciativa està emmarcada en el projecte 'Les veus del riu', de la mateixa entitat, el qual treballa la recuperació de la memòria històrica del riu Ebre.

Data: 

Dissabte 01 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Associació l'Aube
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laube.cat