Activitat: 'Tips per a la promoció de la salut en un minut'

Persona fent una activitat d'exercici físic per a representar el taller 'Tips per a la promoció de la salut en un minut'. Font: Llicència CC Unsplash
Tarragona
Dijous, 06/04/2023 fins Dijous, 13/04/2023

L'Associació Contra el Càncer a Tarragona presenta una iniciativa per donar a conèixer els beneficis de la fisioteràpia i l'exercici físic com a hàbits saludables a implementar en el dia a dia.

Entre els dies 6 i 13 d'abril, a la planta baixa del Mercat Central de la ciutat de Tarragona, de 10 a 14 h, les membres i professionals de l'Associació Contra el Càncer a Tarragona organitzen l'activitat 'Tips per a la promoció de la salut en un minut', dirigida a totes aquelles persones que tinguin interès a aprendre sobre hàbits saludables per millorar el seu benestar i la seva salut. L'objectiu principal del taller, per tant, és donar a conèixer a la ciutadania diferents consells i coneixements en fisioteràpia i exercici físic per facilitar-ne l'aplicació a la vida quotidiana.

No és necessari dur roba còmoda ni tampoc inscriure's prèviament. L'activitat és totalment gratuïta i, ubicada en aquest punt neuràlgic de la ciutat, permet gaudir-ne mentre es fa la compra al mercat. Des de l'associació, cerquen posar en valor i visibilitzar la importància de l'exercici físic terapèutic i explicar el funcionament del seu servei de fisioteràpia, i tot el que ofereixen en aquest àmbit. A més, entre les participants, se sortejarà una cistella de fruita cada dia.

Data: 

Dijous 06 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació Contra el Càncer a Tarragona
Correu electrònic de l'organitzador: 
tarragona@aecc.es