Conversa: 'Gaza Amal. Còmic i drets humans de la població refugiada de Palestina'

Fragment del cartell oficial de 'Gaza Amal. Còmic i drets humans de la població refugiada de Palestina'. Font: UNRWA Catalunya
Barcelona
Dissabte, 01/04/2023

L'Agència de les Nacions Unides per als Refugiats de Palestina al Pròxim Orient (UNRWA Catalunya) posa sobre la taula la situació actual de les dones a la Franja de Gaza, així com la justícia ambiental i de gènere.

El dissabte 1 d'abril, de 14.30 a 15.30 h, el Pavelló 5 de la Fira Barcelona Montjuïc acull la conversa 'Gaza Amal. Còmic i drets humans de la població refugiada de Palestina', en el marc de la celebració de la quaranta-unena edició del 41è Còmic Barcelona. Aquesta, comptarà amb la presència de la dibuixant professional Susanna Martín, autora del còmic 'Gaza Amal: historietes de dones valentes a la franja de Gaza', la qual explicarà de primera mà la reivindicació que hi ha darrere d'aquest treball artístic i literari.

L'objectiu principal és abordar la temàtica de la justícia ambiental i de gènere, a més de posar sobre la taula la situació actual que pateixen les dones a la Franja de Gaza, per tal de visibilitzar aquesta realitat i conscienciar la població sobre les vulneracions de drets humans que es duen a terme en aquest territori. L'Agència de les Nacions Unides per als Refugiats de Palestina al Pròxim Orient (UNRWA Catalunya) és l'entitat encarregada de l'organització. Durant l'activitat es distribuiran exemplars del còmic.

Data: 

Dissabte 01 abr

Hora: 

14:30

Organitzador: 
UNRWA Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
a.anselmi@unrwa.org