Jornades per la Diversitat Educativa a Montcada i Reixac

Fragment del cartell oficial de les 'Jornades per la Diversitat Educativa'. Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
Montcada i Reixac
Dijous, 13/04/2023 fins Diumenge, 16/04/2023

L'ajuntament de la població vallesana i diferents entitats han preparat tres dies plens d'activitats, xerrades i formacions en el marc del Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme.

Els dies 13, 14, 15 i 16 d'abril, múltiples instal·lacions del municipi de Montcada i Reixac seran l'escenari de les 'Jornades per la Diversitat Educativa', organitzades per l'ajuntament de la població i diferents entitats que treballen per donar suport a persones amb capacitats diverses. L'esdeveniment s'emmarca en la commemoració del Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, el 2 d'abril.

La programació es completa i compta amb un ampli ventall d'activitats de debat, reflexió i conscienciació. El dijous, per exemple, les jornades arrenquen amb el taller de pictogrames, de la mà de la Fundació Adimir. El divendres se celebra la taula rodona 'L'autisme en primera persona', amb testimonis de persones autistes. El dissabte 15 d'abril es podrà gaudir de la tercera edició de la 'Jornada de formació TEA' i de l'obra de teatre 'El curiós incident del gos de mitjanit', de la companyia TEA345, entre altres actes.

Per acabar, diumenge arriba la primera 'Cursa per la Diversitat Educativa 2023', de la mà de la Joventut Atlètica Montcada (JAM), amb un recorregut de tres quilòmetres. Un dels objectius principals de les jornades, a banda de la sensibilització, és recollir fons per a enfortir l'espai migdia dels menjadors escolars per a l’alumnat amb necessitats educatives especials.

Data: 

Dijous 13 abr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Ajuntament de Montcada i Reixac i diferents entitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
oac@montcada.org