Webinar 'Comunicació per a entitats: 20 consells per enregistrar un bon vídeo'

Webinar 'Comunicació per a entitats: 20 consells per enregistrar un bon vídeo'. Font: Xarxanet
Dimecres, 17/05/2023
(En línia)

Una proposta formativa de Xarxanet que proposarà recursos útils i aplicables per tal de facilitar i millorar l'enregistrament, producció i difusió de vídeos entre les entitats.

El realitzador audiovisual i membres de l'associació Reteena, especialitzada en pedagogia audiovisual, Àngel Garrido, serà l'encarregat de dur a terme el webinar de Xarxanet del mes de maig. Amb el títol 'Comunicació per a entitats: 20 consells per enregistrar un bon vídeo', Garrido aprofundirà en totes les fases de l'elaboració d'un vídeo, des de la producció fins a la seva edició.

Recursos, trucs pràctics i útils, centraran aquesta formació per tal d'enregistrar vídeos de bona qualitat amb el material indispensable. Entre els 20 consells també s'hi comptaran qüestions com la il·luminació, la qualitat del so, la ubicació o aspectes fonamentals per a fer una bona edició. La formació tindrà lloc el dia 17 de maig a les 18 hores i està pensat per tal d'afavorir la participació i interacció amb el públic assistent de manera telemàtica.

Aquest webinar s'inscriu en el VI Cicle de Webinars impulsat per Xarxanet amb la finalitat de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Les formacions són sempre en directe i estan plantejades per tal que les persones participants puguin exposar els dubtes i preguntes que tinguin sobre la temàtica. És un esdeveniment gratuït, però requereix inscripció prèvia a través del formulari. La sessió s'enregistrarà en vídeo i, un cop finalitzada, es podrà consultar a través del web de Xarxanet o a Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dimecres 17 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org