Exposició 'Cremant el món del foc'

Fragment del cartell oficial de l'exposició 'Cremant el món del foc'. Font: Associació Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant
Hospitalet de l'Infant
Dilluns, 03/04/2023 fins Divendres, 14/04/2023

L'Associació Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant estrena la mostra, que té com a objectiu donar a conèixer la història i curiositats d'aquest sector de la cultura popular.

Fins al divendres 14 d'abril es podrà gaudir de l'exposició 'Cremant el món del foc' al vestíbul del Teatre-Auditori del Centre Cultural Infant Pere, de la població tarragonina de l'Hospitalet de l'Infant. L'Associació Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant és l'encarregada d'organitzar la mostra, pensada com una finestra a la història i el recorregut que ha tingut el món del foc dins la cultura popular del territori, a més de la simbologia, elements i el vestuari típic. Les visitants també podran descobrir diferents curiositats de l'elaboració dels correfocs.

L'exposició compta amb la col·laboració del Ball de Diables de Vila-seca i de la Colla de Diables Foc i Gresca, de Tarragona. Aquesta inclou també fotografies de les seccions dels Diables de l'Hospitalet de l'Infant: la Colla Jove, de Lo Roc, de la Colla Vella, de Lo Muriac i de la Colla de Tabalers. L'horari de visita de la mostra és els dilluns, de 16 a 20 h; de dimarts a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Del 7 al 10 d'abril romandrà tancat a causa dels dies festius de Setmana Santa.

'Cremant el món del foc' va ser creada l'any 2022 amb motiu del trenta-cinquè aniversari de l'entitat i s'exposa anualment durant les festes de Setmana Santa.

Data: 

Dilluns 03 abr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
L'Associació Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant
Correu electrònic de l'organitzador: 
diableshospitalet@gmail.com