Homenatge a Dolores Juliano

Homenatge a Dolores Juliano. Font: Institut Català d'Antropologia
Barcelona
Dimecres, 12/04/2023

El món de l'antropologia es congrega a la Plaça de Salvador Seguí, al Raval de Barcelona, per retre homenatge a l'antropòloga, feminista i activista Dolores Juliano.

Dolores Juliano va morir el passat mes de novembre, i el món de l'antropologia s'ha organitzat per retre un homenatge a l'alçada de la seva figura. Una jornada amb l'objectiu de celebrar la vida de Dolores i recordar el llegat de l'activista i feminista. L'acte comptarà amb la participació de figures de l'antropologia com Marta Venceslao i Manuel Delgado, així com de l'activisme com Janet, del col·lectiu Putas Libertarias.

L'esdeveniment està impulsat per l'Institut Català d'Antropologia (ICA), Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Socials (GRECS), Línia d’Investigació i Cooperació amb Immigrants Treballadores del sexe (LICIT), Associació Erapi-Laboratori Cooperatiu de Socioantropologia, Ca la Dona, Fundació Àmbit Prevenció i Associació Genera; i compta amb el suport de l'Institut Català de les Dones (ICD) i Ajuntament de Barcelona.

Data: 

Dimecres 12 abr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Institut Català d'Antropologia
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@antropologia.cat