Xerrada: 'Del desenvolupament a la justícia global: un canvi de paradigma per fer front als reptes socials i globals'

La sessió és exclusiva per a persones que formen part d'organitzacions del Tercer Sector i compta amb places limitades. Font: La Confederació.
Dijous, 27/04/2023
(En línia)

Dins del cicle 'Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació', la Confederació organitza un acte exclusiu amb la periodista Montse Santolino.

L'acte se celebrarà el 27 d'abril de 09.30 a 10.45 h, és gratuït i en format en línia a través de la plataforma Zoom. La sessió és exclusiva per a persones que formen part d'organitzacions del Tercer Sector i les places són limitades. Es prioritzaran les inscripcions d'entitats sòcies de La Confederació i les seves entitats de base.

La xerrada anirà a càrrec de Montse Santolino, periodista i coordinadora de Lafede.cat. L'activitat se centrarà en el paper que desenvolupen les organitzacions que treballen per a la justícia global i dels valors comuns i compartits amb les entitats del tercer sector social.

Cal inscripció prèvia obligatòria per poder participar-hi. Un cop formalitzada, s'enviarà un enllaç de connexió vint-i-quatre hores abans que comenci la jornada.

Data: 

Dijous 27 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
La Confederació empresarial del Tercer Sector
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laconfederacio.org