Birres Activistes a La Comunal: '#MafectenElsTCI, un tractat contra les persones i el planeta'

Fragment del cartell oficial de la jornada Birres Activistes a la Comunal: '#MafectenElsTCI, un tractat contra les persones i el planeta'. Font: Entrepobles
Barcelona
Dijous, 11/05/2023

Entrepobles organitza la primera sessió d'aquest cicle de xerrades per posar sobre la taula i a debat dos tractats vigents que amenacen la salut del planeta i poden tenir conseqüències ambientals, socials i laborals crítiques.

El dijous 11 de maig, de 18 h a 20 h de la tarda, les instal·lacions de l'espai cultural i creatiu La Comunal, de Barcelona, acolliran la celebració del primer acte de 'Birres Activistes a la Comunal' amb la xerrada '#MafectenElsTCI, un tractat contra les persones i el planeta'. Entrepobles és l'encarregada de l'organització del cicle, el qual té com a objectiu crear un espai de debat i diàleg on poder compartir experiències sobre temes de justícia social i ambiental d'actualitat.

Aquesta primera xerrada posa el focus en el Tractat Comercial UE-Mercosur i el Tractat Comercial UE-Mèxic, amb la missió d'analitzar les conseqüències que poden provocar a diferents col·lectius de la societat i de quina manera impacten negativament a la situació d'emergència climàtica. Les professionals Monica Vargas, investigadora en transnacionals i tractats de comerç i inversió de l'entitat GRAIN, i Raúl Velasco-Fernández, investigador de l’ICTA i coautor de l’informe 'Una aproximació crítica al Tractat UE-Mercosur', són les ponents.

Kenia Castaldo Oliva, membre d’Entrepobles, i de la campanya catalana contra els tractats de comerç i inversió, serà la moderadora. L'acte és gratuït i obert a tots els públics, i s'amenitzarà la jornada amb refrigeris, pica-pica i l'actuació musical de l'artista Niña Mai.

Data: 

Dijous 11 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Entrepobles
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@entrepueblos.org