Jornada de voluntariat: 'Fem fora les espècies invasores'

Fragment del cartell oficial de la jornada 'Fem fora les espècies invasores'. Font: L'Aresta Cooperativa
El Vendrell
Diumenge, 14/05/2023

L'Aresta Cooperativa, amb el suport del Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, organitza una sortida per donar a conèixer la flora i fauna de la zona i conscienciar sobre les espècies invasores que hi habiten.

El diumenge 14 de maig, a les 10 h del matí, se celebra una jornada de voluntariat ambiental impulsada per l'Aresta Cooperativa, amb el suport del Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès (GEVEN), anomenada 'Fem fora les espècies invasores', amb l'objectiu d'explicar i informar sobre l'estat actual de la fauna i la flora de la platja de les Madrigueres del Vendrell i conscienciar sobre les espècies invasores que es poden trobar a la zona. L'activitat s'organitza a la mateixa platja i és oberta a tots els públics, especialment dedicada a les famílies.

Membres del GEVEN seran les encarregades de la part més formativa, ja que impartiran una mica de teoria sobre les espècies autòctones que habiten en aquest entorn costaner, quin és el seu estat de salut actual i de quina manera els afecta la presència d'espècies invasores. El punt de trobada serà al búnquer de Les Madrigueres. S'aconsella dur roba i calçat còmode per a realitzar l'activitat. Per a participar, és necessari omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Diumenge 14 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
L'Aresta Cooperativa
Correu electrònic de l'organitzador: 
dinamitzacio@aresta.coop