Setzena edició del festival 'Deslimita'm'

Fragment del cartell oficial de la setzena edició del festival 'Deslimita'm'. Font: Associació ImpactaT
Barcelona
Dissabte, 13/05/2023

La Fundació la Roda i l'Associació ImpactaT arriben amb una nova edició de la trobada de teatre social feta per joves per continuar promocionant aquesta eina d'expressió entre el col·lectiu.

El dissabte 13 de maig, de 10 a 14.30 h, el Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona torna a ser l'espai on se celebrarà el festival de teatre social 'Deslimita'm', impulsat per la Fundació La Roda i l'Associació ImpactaT. Enguany s'assoleix la setzena edició, la qual acollirà més de cent cinquanta joves d'arreu de Catalunya. L'objectiu principal és continuar treballant per la promoció dels beneficis del teatre social i per consolidar-se com a espai per a crear xarxa i ser un aparador de les obres que el jovent ha desenvolupat durant el curs.

Les protagonistes tenen entre dotze i divuit anys i al llarg de les jornades escolars han estat treballant en el projecte 'Actuem!', impulsat per ImpactaT, el qual aprofundeix en diferents valors socials i educatius perquè el jovent aprengui a gestionar conflictes, situacions socials i diferències culturals. En aquesta setzena edició del 'Deslimita'm' participen vuit grups de diversos centres educatius del territori. L'entrada és gratuïta i és un acte obert a tots els públics, una mostra de teatre feta per a tothom amb una base que parteix de les pròpies necessitats.

Data: 

Dissabte 13 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació la Roda i Associació ImpactaT
Correu electrònic de l'organitzador: 
impactat@gmail.com