Sopar solidari de la Fundació Comtal

El cinquè 'Sopar Solidari #ReescrivimFutur' es farà el 19 de maig, a partir de les 20 h, al pati de La Salle Comtal, a Barcelona. Font: Fundació Comtal
Barcelona
Divendres, 19/05/2023

Amb l'objectiu de recollir fons per garantir les activitats de lleure de l'estiu a cent cinc infants en situació vulnerable, la Fundació Comtal fa un sopar popular el divendres 19 de maig.

Una vetllada amb sopar amb un menú degustació, un espectacle de màgia a càrrec del Mag Gam Tarrés, música en directe i diferents sorteigs és la proposta de la Fundació Comtal per al divendres 19 de maig. Aquest cinquè 'Sopar Solidari #ReescrivimFutur' es farà a partir de les 20 h, al pati de La Salle Comtal, al carrer Amadeu Vives, 6, a Barcelona.

Cada final de curs, el sopar solidari col·labora a garantir un estiu inclusiu, saludable i divertit a infants i adolescents que atén l'entitat al Barri Gòtic de Barcelona. Les persones interessades a participar en l'acte, que té com a objectiu combatre les desigualtats que s'intensifiquen durant l'estiu, han de fer la inscripció.

Des de la Fundació Comtal subratllen la importància que infants i adolescents puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments, i així s'eviti que acabin sols a casa o al carrer. A més, en aquestes activitats també tenen cobertes les seves necessitats nutricionals bàsiques.

Per a les persones que no puguin assistir al sopar del 19 de maig, però vulguin col·laborar econòmicament amb l'entitat s'ha posat en marxa una Fila 0, que permet fer un donatiu. Tota la informació sobre el sopar solidari es pot consultar al web de la Fundació Comtal.

Data: 

Divendres 19 Maig

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Fundació Comtal
Correu electrònic de l'organitzador: 
comtal@comtal.org