Festa del Centre LGTBI de Barcelona

Fragment del cartell oficial de la Festa del Centre LGTBI de Barcelona. Font: Centre LGTBI de Barcelona
Barcelona
Dissabte, 20/05/2023

Per commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, el Centre LGTBI de Barcelona organitza una jornada plena d'activitats, per a tots els públics, per reivindicar el valor, la força i l'orgull del col·lectiu.

El dissabte 20 de maig, a partir de les 11 h i amb una durada de tot el dia, arriba la celebració de la Festa del Centre LGTBI de Barcelona, una diada especial que s'organitza amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia i amb l'objectiu de reivindicar l'orgull del col·lectiu i continuar una lluita que mai cessa. La jornada queda dividia en tres parts: matí, tarda i nit, i cada una engloba un seguit d'activitats i tallers lúdics, per donar visibilitat als drets LGTBI i a la diversitat sexual, afectiva i de gènere. La cultura i les arts escèniques seran les protagonistes dels tallers.

Les activitats de matí, des de les 11 fins a les 12.30 h, es desenvolupen a les mateixes instal·lacions del Centre LGTBI i l'entrada és gratuïta i oberta a tots els públics. Tallers intergeneracionals i una visita guiada per l'exposició fotogràfica 'Cora', són alguns dels exemples d'activitats d'aquesta franja. El teatre El Molino acull la programació de tarda, de 17.30 a 20 h, amb tres espectacles d'arts en viu. Per concloure la jornada, la programació de nit se celebra a la sala Paral·lel 62, des de les 20 fins a les 1 h de la matinada, amb propostes més engrescadores i festives.

Per a assistir a les activitats de tarda i de nit, és necessari adquirir entrada, la qual té un cost de cinc euros.

Data: 

Dissabte 20 Maig

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Centre LGTBI de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@centrelgtbibcn.org