IV Congrés de l’Acció Social Inclusió.cat

L'acte es durà a terme el 8 i 9 de juny a l'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona. Font: Inclusió.cat.
Vic
Dijous, 08/06/2023 fins Divendres, 09/06/2023

L'edició d'enguany se centrarà en les actuacions que es poden realitzar transversalment per promoure la inclusió social, i es durà a terme el 8 i 9 de juny.

Vic acollirà a principis de juny la quarta edició del Congrés de l'Acció Social Inclusió.cat, un esdeveniment per a les persones professionals i acadèmiques d'aquest àmbit. L'objectiu és posar en comú qüestions relatives als serveis socials per potenciar la innovació i la professionalització del sector. L'acte està organitzat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Enguany, el congrés duu el títol 'Serveis socials, transversalitat i inclusió social', per posar la mirada en les actuacions intersectorials i transversals per tal de potenciar la inclusió social. En aquest sentit, una part del congrés es destinarà a presentar exemples per a la prevenció de l'exclusió social, principalment centrats en la problemàtica en l'accés a l'habitatge.

Durant els dos dies s'abordaran qüestions com els reptes de la inclusió, l'ús de les dades i la tecnologia per a la inclusió i els elements que ajuden a sortir de situacions d'exclusió social, entre altres temes. Tot això es farà amb la participació de persones expertes de l'àmbit públic, privat, acadèmic i no lucratiu.

El congrés se celebrarà els dies 8 i 9 de juny a l'Atlàntida – Centre d’Arts Escèniques d’Osona, a Vic. Per poder assistir-hi cal fer la inscripció fins al 6 de juny.

Data: 

Dijous 08 juny

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@inclusio.cat