Formació: ‘Descobreix tot el que pots arribar a fer amb les xarxes socials de la teva entitat’

La formació del 14 de juny, de 9.30 a 13.30 i en format en línia, ofereix tècniques i recursos per aprendre a fer un bon ús de les xarxes socials de les entitats socials. Font: FCVS
Dimecres, 14/06/2023
(En línia)

Com definir una estratègia amb objectius concrets perquè cada entitat pugui treure ple rendiment de les seves xarxes socials és l’objectiu de la sessió organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) el 14 de juny.

La comunicació, amb eines i recursos pensats especialment perquè les entitats puguin arribar als públics que escullen en cada moment, és una de les línies de formació que aquest any reforça la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Per al 14 de juny, de 9.30 a 13.30 h i en format en línia, s’ha programat una sessió per aprendre a fer un bon ús de les xarxes socials. S’hi treballarà des de l’inici, fer un bon pla, fins al final, fer-ne una bona avaluació.

‘Descobreix tot el que pots arribar a fer amb les xarxes socials de la teva entitat' és el títol de la formació amb contingut tant teòric com pràctic. S’hi compartiran conceptes sobre com enfocar les xarxes socials de l’entitat i com definir una estratègia clara amb l’objectiu de connectar amb uns públics concrets. Amb això en ment i amb la visió dels objectius, però també de la identitat de l’entitat, es crearà un pla de continguts adaptat a cada xarxa social.

Com que l’avaluació és un altre element clau per saber si una estratègia de comunicació funciona o cal canviar-la, també s’explicarà com es poden utilitzar indicadors clau.

La formació anirà a càrrec de quatre periodistes amb una àmplia experiència en la comunicació del tercer sector: Aurora Masip, Manel Gastó, Laura Munné i Lluís Trillo.

Cal fer la inscripció i el preu és de cinc euros per a les entitats membres de la FCVS i de deu euros per a les que no estan federades.

Tota la informació sobre aquesta sessió i altres propostes dedicades a la comunicació o a altres àmbits, com ara ‘Relaxació com a recurs per a la salut’, l’elaboració d’un pla de voluntariat o ‘La gestió de creences, pensaments i emocions en l’acció voluntària’, es poden consultar a l'apartat de formació del web de la FCVS.

Data: 

Dimecres 14 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat