Rodamons Fest

Cartell Rodamons Fest. Font: Estació Espai Jove de Girona
Girona
Dijous, 15/06/2023

Espai de trobada per a joves que han fet una estada a l'estranger o la volen fer en el futur i entitats de les comarques gironines que organitzen viatges arreu del món.

L’Estació Espai Jove de Girona acull la segona edició del Rodamons fest, un esdeveniment per a aquells joves que volen viure una experiència internacional.

El ‘fest’ comença a les 17 h, amb la fira de projectes i entitats amb oportunitats per fer una estada a l’estranger. A partir de les 18 h, i fins a les 20 h, diversos tallers de música, teatre i dansa aproparan a Girona cultures d’arreu del món. El grup Laduda Ofender tancarà la jornada amb música en directe.

L’acte és gratuït i d’accés lliure, i està organitzat per l’Estació Espai Jove en col·laboració amb diverses entitats de l’àmbit social i de la cooperació al desenvolupament, com la Coordinadora d’ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l’Alt Maresme, La Nave Va, NouSol, SETEM, DAGUA, SOARPAL, Azahara, ECCIT, Legki Yakaru, la Unitat de Compromís Social de la UdG, l’Associació Mundus, COCAT i Enginyeria sense fronteres, entre d’altres.

Data: 

Dijous 15 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Estació Espai Jove
Correu electrònic de l'organitzador: 
estacio@ajgirona.cat