Sortides naturalistes a Osona: les papallones diürnes

Cartell oficial de la sortida naturalista per descobrir les papallones diürnes a Osona. Font: Grup de Naturalistes d’Osona
Vic
Dissabte, 17/06/2023

El Grup de Naturalistes d’Osona presenta una jornada per descobrir les diferents espècies de papallones que habiten els sistemes naturals de la comarca i l'estat de salut d'aquestes.

Catalunya acull més de dues-centes espècies de papallones. Aquest insecte té un gran impacte positiu en els diferents ecosistemes i hàbitats. Des del Grup de Naturalistes d’Osona organitzen jornades de descoberta per donar a conèixer l'estat de salut i les curiositats de l'espècie. El dissabte 17 de juny, a les 10 h, se celebra una de les sortides naturalistes a la comarca, la qual té com a objectiu l'observació de papallones diürnes per sensibilitzar i informar a les participants sobre l'actualitat d'aquestes.

El grup ha convocat la trobada al Campus Torre dels Frares de la Universitat de Vic i, a partir d'allà, començarà el desplaçament fins a l'àrea de gran diversitat on es desenvoluparà l'activitat. A més, durant la jornada també es coneixeran altres espècies d'insectes i de plantes. L'activitat és totalment gratuïta i els membres del Grup de Naturalistes d’Osona Albert Palou, Martí Franch, Jordi Faus i Alba Puntí són les encarregades de dirigir-la. Per a participar és necessari omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dissabte 17 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Grup de Naturalistes d’Osona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@gno.cat