48a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya

Fragment del cartell oficial de la 48a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya. Font: Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya
Prats de Lluçanès
Dissabte, 17/06/2023

Els Bastoners Estelladors de Prats de Lluçanès i la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya presenten una de les cites més esperades de l'any per les amants d'aquesta popular dansa.

El dissabte 17 de juny, la capital de la comarca del Lluçanès acull la 48a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya, una cita anual que aplega les diferents colles del territori i que té com a objectiu enfortir la comunitat i la tradició d'aquesta dansa tradicional i folklòrica. Desenes de colles i centenars de bastoneres es traslladaran al municipi lluçanès per gaudir de l'ampli ventall d'activitats culturals i tallers que s'hi celebraran al llarg de la jornada. Com a curiositat, és la tercera vegada que Prats de Lluçanès acull l'esdeveniment.

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya és l'encarregada d'organitzar la trobada, enguany amb la col·laboració dels Bastoners Estelladors de Prats de Lluçanès. Les activitats comencen a les 10.30 h, amb la visita cultural 'Coneix Prats de Lluçanès'. Hi ha programades iniciatives populars com la cercavila bastonera, la ballada final i l'entrega de records, el concert de l'Escola de Música i Arts del Lluçanès amb la ballada dels Estelladors de Prats, sessions musicals al pavelló, etcètera.

Una jornada per a tots els públics, plena d'activitats per a celebrar la tradició bastonera.

Data: 

Dissabte 17 juny

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Bastoners Estelladors de Prats de Lluçanès i la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
bastonersdeprats@gmail.com