Rústic Festa 2023

Fragment del cartell oficial de la Rústic Festa. Font: Associació Masia de Castelló
La Masia de Castelló
Dissabte, 17/06/2023

L’Associació Masia de Castelló prepara una nova edició de la seva festa d'estiu, la qual arriba carregada d'activitats, tallers, jocs, concerts i espectacles que ompliran els carrers del municipi de gresca i diversió.

La Masia de Castelló és un poble que fa més de cinquanta anys que està deshabitat, situat entre Masboquera i Vandellòs, a la comarca del Baix Camp. L’Associació Masia de Castelló treballa per a l'impuls de diferents activitats per a revifar la flama del poble i recuperar la seva història. El dissabte 17 de juny se celebra la seva festa d'estiu, la Rústic Festa, la qual enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició.

La celebració acull diverses activitats per a tota la família i té inici a les 17.30 h de la tarda, amb l'espectacle de titelles i contacontes feminista 'La veritat de les princeses'. A partir d'aquí, algunes de les propostes són els tallers i jocs a càrrec de les Bruixes de la Vall, Fustes i Fustetes i Lo Tossalet; l'actuació gegantera de la colla del Barri de Dalt Pitota i Pitot, i les actuacions musicals de diferents grups, com Les Testarudes, Catukra i Ellas Music Band.

Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de sis euros per als infants i deu per als adults. A més, fins a les 23 h, hi haurà un petit mercat de paradetes que oferiran menjar saludable, artesanal i de proximitat durant tota la jornada.

Data: 

Dissabte 17 juny

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Associació Masia de Castelló
Correu electrònic de l'organitzador: 
masiacastello@masiacastello.cat