II Jornada de Barris Violetes de la CONFAVC

Fragment del cartell de la II Jornada de Barris Violetes. Font: CONFAVC
Barcelona
Dissabte, 17/06/2023

La Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya presenta una xerrada per posar sobre la taula la salut de les veïnes i com cuidar-la des dels barris.

L’espai Calàbria 66 de Barcelona acull el dissabte 17 de juny, amb inici a les 9.30 h i amb una durada de tot el matí, fins a les 13.30 h, l'acte 'Com promovem la salut de les dones des dels barris?', el qual queda emmarcat en la II Jornada de Barris Violetes de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). L'objectiu principal és explorar la manera de promoure la salut de les dones i les veïnes des dels barris.

Al llarg de la jornada, hi ha programats diferents actes i taules rodones, en les quals participen professionals del sector i membres d'organitzacions que treballen per a la salut femenina i la lluita feminista. Els tres blocs de ponències que formen la jornada són 'Com és la salut de les dones als barris? Biaixos de gènere i estereotips que afecten la salut de les dones', 'Salut emocional i salut mental de les dones' i 'Experiències de precarietat laboral i salut'. Per a participar, cal omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dissabte 17 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
veins@confavc.cat