Activitat 'Les plantes remeieres al voltant del Solstici d’Estiu'

Exemple d'una planta medicinal en plena natura. Font: Llicència CC Unsplash
Reus
Diumenge, 25/06/2023

El Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC-EdC) organitza una sortida per descobrir i conèixer la varietat de plantes medicinals que hi ha a l'entorn natural del Refugi de la Mussara.

El diumenge 25 de juny, el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC-EdC) brinda l'oportunitat a les persones interessades de conèixer el ventall de plantes medicinals que es poden trobar a la natura, gràcies a l'activitat 'Les plantes remeieres al voltant del Solstici d’Estiu'. La sortida es durà a terme a l'entorn natural del Refugi de la Mussara, situat a la zona de les muntanyes de Prades, a la comarca del Baix Camp, i es farà una petita excursió de descoberta pel territori.

La trobada està prevista a les 9 h del matí, a l'estació de tren de Reus. Des del GEPEC-EdC no asseguren que hi hagi disponibles prou vehicles per compartir, per tant, cal indicar al formulari d'inscripció, que s'ha d'omplir per participar, si es vol sortir des de Reus. L'hora d'arribada al refugi, al punt d'inici de l'activitat, és les 9.45 h. La durada prevista és d'unes quatre hores, fins a les 13.30 h. Des de l'organització recomanen dur roba i calçat còmode, gorra, esmorzar i, si s'escau, dinar de pícnic. L'activitat és per a tots els públics i gratuïta per a les sòcies.

Per tant, l'objectiu principal és conèixer el paper que aquestes plantes medicinals han tingut al llarg de la història de la medicina tradicional, de quina manera han influenciat en la nostra cultura i quins remeis i costums populars es poden crear amb aquestes.

Data: 

Diumenge 25 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC-EdC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@gepec.cat