Exposició 'Siguem refugi' a Vilafranca del Penedès

Fragment del cartell oficial de l'exposició 'Siguem refugi'. Font: Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
Vilafranca del Penedès
Divendres, 30/06/2023

La mostra arriba en el marc de la campanya homònima, impulsada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per homenatjar el Dia Mundial de les Persones Refugiades, el 20 de juny.

Fins al 30 de juny, les instal·lacions de l'espai per a l'activitat cultural i associativa l'Escorxador, de Vilafranca del Penedès, acollirà l'exposició 'Siguem refugi', organitzada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. En aquest cas, l'exposició ha comptat amb el suport de l'ajuntament del municipi penedesenc. L'entitat ha creat la campanya que duu el mateix nom que l'exposició per commemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades, celebrat el 20 de juny.

L'objectiu principal és sensibilitzar la població de la crua realitat que pateixen milers de persones en veure's obligades a abandonar les seves llars. La mostra és fotogràfica i inclou imatges i informació dels camps de refugiades de Las Raíces, a les illes Canàries; el campament sahrauí de Tindouf, a Algèria; el Kara Tepe 2, situat a Lesbos, Grècia; el camp Shu’Fat, als Territoris Palestins Ocupats, i els assentaments informals que es troben a les fronteres entre Sèrbia i Hongria, i Bòsnia i Croàcia.

L'horari de visita de la mostra és el mateix que el de l'Escorxador, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 22 h, i dissabtes a convenir. L'entrada és gratuïta.

Data: 

Divendres 30 juny

Hora: 

22:00

Organitzador: 
Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Correu electrònic de l'organitzador: 
fonscatala@fonscatala.org