VI Jornada d'Acció Social 'Context i abordatges de la precarietat laboral'

VI Jornada d'Acció Social 'Context i abordatges de la precarietat laboral'. Font: ECAS
Girona
Dimecres, 21/06/2023

ECAS organitza la sisena edició de la ‘Jornada d’Acció Social’, que enguany es centra en els abordatges a la precarietat laboral.

Posar context i debatre modes d’abordar la desigualtat social i la precarietat laboral. Aquest és l’objectiu de la VI Jornada d’Acció Social, organitzada per ECAS amb la col·laboració de la Universitat de Girona (UdG).

La jornada, que tindrà lloc el dia 30 de juny al matí a la sala d’actes de la Facultat d’Educació i Pedagogia de la UdG (Pujada de Sant Domènec, 9), comptarà amb la ponència de Joan Miquel Verd, professor al grau de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Verd exposarà “una mirada més enllà de la situació contractual” en l’anàlisi des la “precarietat laboral a la precarietat vital”.

Després d’una estona de descans i esmorzar, l’esdeveniment seguirà amb un diàleg entre diversos experts en l’àmbit: Xavier Casademont, investigador de la Universitat de Girona; Maria Rosa Agustí, presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries; Yasmina Abad, directora SBAS del Barri de Palau (Girona); Raquel Fernández, coordinadora del programa Next Diversitat i Empresa i Anna Güell, de Projectes ECOSOL.

L’acte és gratuït i cal fer una inscripció prèvia al formulari habilitat.

Data: 

Dimecres 21 juny

Hora: 

17:05

Organitzador: 
ECAS
Correu electrònic de l'organitzador: 
ecas@acciosocial.org