La Volunteca: 'L'evolució de la solidaritat en una societat postpandèmica'

'L'evolució de la solidaritat en una societat postpandèmica'. Font: La Volunteca
Barcelona
Dijous, 06/07/2023

La Volunteca celebra una trobada en què reunirà figures expertes en l’acció social i el voluntariat per debatre sobre el present i futur de l’acció solidària.

La Plataforma del Voluntariat d'Espanya i la Fundació Pere Tarrés, amb l'impuls de La Volunteca, celebren la seva jornada anual a Barcelona. L’encontre, que vol reunir a professionals i expertes de tot l’Estat abordarà 'L'evolució de la solidaritat en una societat postpandèmica'.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 6 de juliol a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Carrer de Santaló, 37). S’iniciarà amb la presentació institucional i a continuació Anna Varderi Casas, gerent de la Fundación de Oncología infantil Enriqueta Villavecchia i Ana Villa, de la FCVS, impartiran la conferència ‘Crisi i efectes de l’actualitat en la tasca solidària’.

Acte seguit es donarà pas a una taula rodona sobre el futur de la solidaritat amb la participació d’Olga Viñuales, doctora en antropologia social; Felisa Pérez, vicepresidenta d'UNAD i de RIOD; Pablo Benlloch, doctor en Dret del Treball i Seguretat Social; i Ramon Nicolau, president de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

L’assistència és lliure i gratuïta, però per accedir-hi cal fer una inscripció prèvia. També es retransmetrà en streaming.

Data: 

Dijous 06 jul

Hora: 

11:00

Organitzador: 
La Volunteca
Correu electrònic de l'organitzador: 
prensa@plataformavoluntariado.org