Xerrada 'La societat civil i l'amenaça nuclear'

Fragment del cartell oficial de la xerrada 'La societat civil i l'amenaça nuclear'. Font: ANUE
Barcelona
Dimecres, 05/07/2023

En el marc del cicle 'Les Tardes de Drets Humans', l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE) presenta una conferència per debatre sobre l'actualitat de l'armament nuclear i les seves conseqüències.

El dimecres 5 de juliol, a les 18.30 h, les instal·lacions de la seu de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE) a Barcelona acullen la conferència 'La societat civil i l'amenaça nuclear', la qual s'emmarca en el cicle de xerrades 'Les Tardes de Drets Humans'. Com bé indica el seu nom, l'objectiu principal és debatre problemàtiques d'actualitat que tenen una repercussió directa a la ciutadania i els seus drets.

En aquesta ponència participaran el director de Fundipau, Albert Caramés, i l'expresident, Antoni Soler. Es posarà sobre la taula quina és l'actualitat de l'armament nuclear i de les estratègies i amenaces que poden liderar els països que el gestionen, a més de les vulneracions de drets humans i conseqüències que poden comportar. Un cop finalitzada la xerrada, es podrà gaudir de l'actuació musical de la Filarmònica Popular. La participació és gratuïta i cal enviar un correu electrònic confirmant l'assistència a: info@anue.org.

Data: 

Dimecres 05 jul

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@anue.org