La Festa de l’Estiu d’Opcions

Cartell oficial de la Festa d'Estiu d'Opcions. Font: Opcions
Barcelona
Dijous, 13/07/2023

L'equip d'Opcions presenta una jornada especial per celebrar l'estiu, centrada en la presentació de l'estudi 'Aigua. Com gestionem aquest bé comú?' per debatre de quina manera s'administra aquest recurs bàsic.

El dijous 13 de juliol, de 18.30 a 20.30 h, se celebra la Festa de l’Estiu d’Opcions als Jardins Flora Tristan de Barcelona. Enguany, se centra en el recurs bàsic de l'aigua. Durant la tarda hi ha programades diverses activitats, entre elles l'acte principal, la presentació de l'estudi 'Aigua. Com gestionem aquest bé comú? La resposta no vindrà només dels núvols', el qual pretén ser un espai de debat i reflexió sobre quina administració s'està duent a terme de l'aigua durant aquest període de sequera intensa.

A partir de les 19.30 h, un cop finalitzada la xerrada, es podrà gaudir de pica-pica i música en directe, una oportunitat fer enfortir la comunitat i el vincle entre les assistents. L'objectiu principal de la trobada és celebrar la tasca que realitzen des d'Opcions, així com posar en valor totes les accions que tenen com a finalitat impulsar un model de consum conscient, transformador, sostenible i respectuós.

La participació és gratuïta i oberta a tothom i només cal omplir el formulari d'inscripció per a confirmar assistència.

Data: 

Dijous 13 jul

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Opcions
Correu electrònic de l'organitzador: 
opcions@opcions.coop