Xerrada: 'Transició ecosocial i sectors estratègics'

La formació aporta els punts clau que han de tenir en compte les empreses d'economia social i solidària per fer front a la transició ecosocial. Font: Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.
Sabadell
Dijous, 13/07/2023

L'acte serà el punt de partida de l'itinerari formatiu 'La transició ecològica et dona ales', destinat a l'acompanyament d'empreses d'economia social i solidària.

L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental organitza un cicle de tres sessions formatives sobre transició ecològica els dies 13, 18 i 25 de juliol a l'espai d'intercooperació Mala Peça, ubicat a Sabadell.

La jornada inaugural, programada el 13 de juliol d'11.00 a 13.00 h, comptarà amb una xerrada inspiradora a càrrec de l'activista social i agroecològic Arnau Montserrat. Els temes principals que s'abordaran seran la transició ecosocial i els sectors estratègics, que són aquelles àrees clau (energia, agricultura, transports...) en què es concentren els majors impactes ambientals i socials, així com les oportunitats per dur a terme canvis transformadors en l'àmbit empresarial i de projectes.

Les sessions s'adrecen, especialment, a empreses d'economia social i solidària. Cal inscripció prèvia per poder assistir-hi.

Data: 

Dijous 13 jul

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@leixida.org