Jornada per les arts de carrer a Badalona

Fragment del cartell oficial de la jornada per les arts de carrer. Font: El Círcol
Badalona
Diumenge, 16/07/2023

El Círcol i La Perifèrica preparen un esdeveniment per promoure la importància de les arts de carrer i reivindicar les professionals i les companyies que treballen per posar la cultura a l'abast de tothom.

El diumenge 16 de juliol, a partir de les 18 h de la tarda, el Teatre d'El Círcol, a Badalona, obre les portes per acollir la 'Jornada per les arts de carrer'. L'objectiu principal és reivindicar el valor d'aquesta branca de les arts escèniques, la qual apropa la cultura a les veïnes, i pretén ser un impuls pel seu desenvolupament al territori. A més, es volen recalcar l'ampli ventall de companyies autòctones i professionals que treballen per a les arts de carrer. Al llarg de la jornada, hi ha programades diverses activitats.

A les 18 h de la tarda, la xerrada formativa sobre la creació d'espectacles híbrids és la que dona el tret de sortida. Serà de la mà de la companyia Insectotròpics. A continuació, a les 19 h de la tarda, es podrà gaudir d'una acció teatral al carrer Sant Anastasi, on està situat el Teatre d'El Círcol. Per concloure, l'acte més destacat del dia és la representació de l'espectacle 'Orpheus', de la companyia Insectotròpics, premiat i alabat a diferents festivals internacionals.

Les entitats organitzadores són El Círcol i La Perifèrica, les quals asseguren que la cultura estigui a l'abast de tothom i que les arts de carrer estiguin garantides com a dret i no com a un privilegi que només ocorre als grans escenaris. La participació en la jornada és totalment gratuïta i és oberta a tots els públics.

Data: 

Diumenge 16 jul

Hora: 

18:00

Organitzador: 
El Círcol i La Perifèrica
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@elcircol.cat