'Posa't la Gorra!' al Zoo de Barcelona

'Posa't la Gorra!' és una campanya de sensibilització per donar a conèixer el càncer infantil i el 15 de juliol es fa una jornada solidària al Zoo de Barcelona. Font: AFANOC
Barcelona
Dissabte, 15/07/2023

El 15 de juliol és la data de la tradicional jornada solidària al Zoo de Barcelona amb els nens i nenes que tenen càncer.

Fa vint-i-dos anys que AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) i el Zoo de Barcelona van començar a organitzar un dissabte solidari per recollir fons per a l'entitat que acompanya infants amb càncer i les seves famílies. Tot i que des de fa uns anys ja no s'hi celebra cap festa, sí que qui col·labora amb el 'Posa't la Gorra!'descomptes per entrar al parc.

Aquesta vegada la gorra és un disseny d'Agatha Ruiz de la Prada i, entre altres activitats, es podrà fer un taller de 'collage' organitzat per AFANOC a càrrec de Beatriz Alarcia. Serà una bona oportunitat per fer treballs manuals solidaris i combinar-ho amb la visita al Zoo, unes instal·lacions que s'han reformulat com a espai de recerca i conservació de la biodiversitat.

Les entrades costen nou euros per als infants i dotze euros cinquanta per a les persones adultes. Ja es poden adquirir al web del Zoo i també es podran comprar el mateix dia a la taquilla. Les gorres s'han de recollir el mateix dia 15 de juliol, de 10.30 a 18.00 h, a la plaça de la Dama del Paraigua presentant l'entrada. Tots els detalls del 'Posa't la Gorra!' al Zoo de Barcelona es poden consultar al web de l'AFANOC.

'Posa't la Gorra!' és una campanya de sensibilització per donar a conèixer el càncer infantil, normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic. La gorra és la gran protagonista, perquè es converteix en un element habitual per als infants i adolescents amb càncer quan, a causa del tractament, perden el cabell. L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya va néixer l’any 1987 arran de l’experiència vital d’un grup de pares i mares.

Data: 

Dissabte 15 jul

Hora: 

10:30

Organitzador: 
AFANOC
Correu electrònic de l'organitzador: 
afanoc@afanoc.org