Debat: 'Què faran els partits catalans en defensa dels drets socials?'

Conèixer les propostes en polítiques socials dels partits que concorren a les eleccions del 23J és l'objectiu del debat organitzat per ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social). Font: ECAS
Barcelona
Dimecres, 19/07/2023

En plena campanya electoral per als comicis del 23 de juliol, ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social) organitza el 19 de juliol, a Barcelona, una sessió amb representants dels partits catalans.

Amb el títol 'Què faran els partits catalans en defensa dels drets socials?' representants de partits que es presenten a les eleccions al Congrés dels Diputats respondran les preguntes de les entitats socials. És un acte organitzat per ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), el dimecres 19 de juliol, a les 12 h. Es farà a l'Espai Innovació, Hub Social (carrer Girona 34, Barcelona).

L'objectiu és conèixer les propostes socials dels partits que concorren a les eleccions del 23 de juliol: lluita contra la pobresa i les desigualtats, habitatge, ocupació i treball digne, migracions i interculturalitat. Aquests seran els grans blocs del debat i també, davant dels programes electorals i de les declaracions d'alguns candidats i candidates, es parlarà de la qüestió de defensar els drets humans davant dels discursos d'odi, així com de la defensa de l'estat del benestar per a tothom en igualtat de condicions.

Hi participaran Pilar Vallugera (ERC), Sònia Guerra (PSC), Pilar Calvo (JxC), Laura Campos (En Comú Podem), Laure Vega (CUP) i PP (encara per concretar). L'encarregada de moderar el debat serà la periodista Sandra Vicente. Tota la informació sobre la sessió està actualitzada al web d'ECAS.

L'acte és gratuït i està obert a tothom, però cal fer la inscripció.

Data: 

Dimecres 19 jul

Hora: 

12:00

Organitzador: 
ECAS
Correu electrònic de l'organitzador: 
ecas@acciosocial.org