Activitat 'Famílies entre cavalls lliures'

Imatge d'un cavall com a representació de l'activitat 'Famílies entre cavalls lliures'. Font: Unsplash
Dissabte, 22/07/2023

La Fundació Miranda organitza una jornada familiar amb l'objectiu de connectar els infants i les persones adultes a la natura a través dels cavalls lliures que habiten el parc del Garraf.

El dissabte 22 de juliol, de 9 a 12 h, se celebra l'activitat 'Famílies entre cavalls lliures' enmig del paratge natural del parc del Garraf. És la Fundació Miranda qui impulsa la jornada, la qual està dedicada al públic familiar. Aquesta consisteix en una passejada de baixa dificultat, amb una trajectòria de menys de cinc quilòmetres i un desnivell suau. L'objectiu principal és apropar els cavalls a persones adultes i infants i mostrar com aquests animals poden educar, inspirar i ajudar a entendre i sentir la natura amb respecte i harmonia.

A més, també s'explicarà la importància d'aquesta espècie, quin és el seu paper en la biodiversitat del territori i la tasca de prevenció d'incendis que aporten amb la seva presència. Des de l'organització es recomana dur beguda, esmorzar i roba i calçat còmode per a poder dur a terme l'activitat per la muntanya. La participació és gratuïta per a les sòcies, padrines de la fundació i per als infants, però per a les persones adultes externes té un cost de vint euros.

La iniciativa és solidària perquè la totalitat de l'import de les inscripcions va destinat a donar suport al benestar i l'alimentació dels cavalls que acullen a la fundació, i a finançar la tasca que desenvolupen. Un cop seleccionades les entrades, la guia es posarà en contacte amb les persones inscrites per detallar-los el punt de trobada, dins el parc del Garraf.

Data: 

Dissabte 22 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Miranda
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundaciomiranda.org