Exposició 'Cora. Canvia el món si canvio de gènere?'

Una nena mirant-se al mirall, com a representació de la història que s'explica a l'exposició 'Cora'. Font: Adobe Stock
Barcelona
Dissabte, 29/07/2023

El Centre LGTBI de Barcelona acull la mostra de la fotoperiodista Gabo Caruso, amb l'objectiu de sensibilitzar i visibilitzar sobre la infància de les persones trans.

Fins al dissabte 29 de juliol, es podrà visitar a l'espai del Centre LGTBI de Barcelona l'exposició fotogràfica 'Cora. Canvia el món si canvio de gènere?'. La mostra queda emmarcada en el cicle d'activitats que organitza el centre, anomenat 'La ploma als carrers'. És la fotoperiodista argentina Gabo Caruso qui ens trasllada la realitat de la infància de Cora, una nena trans que ens obre la porta a conèixer com li quedava el seu primer vestit, l'experiència del primer DNI amb el seu nom, les festes d'aniversari, els moments d'esbarjo al pati de l'escola, el suport de la família...

A través de les fotografies, es donen a conèixer aquestes escenes quotidianes protagonitzades per la tendresa, la innocència i l'actitud lliure de prejudicis del trànsit de gènere en una edat primerenca. L'objectiu és visibilitzar les infàncies trans, una realitat que, sovint, es nega i s'enterra. L'exposició es pot visitar de manera gratuïta en l'horari d'obertura del Centre LGTBI: dilluns, de 15.30 a 20.30 h; de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h, i dissabtes de 10 a 14 h i de 15 a 20 h.

Data: 

Dissabte 29 jul

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Centre LGTBI de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@centrelgtbibcn.org