3a edició d’Eixida, el cicle de concerts benèfics per a la conservació de la natura

Fragment del cartell oficial dels concerts benèfics Eixida. Font: Fundació Emys
Riudarenes
Divendres, 04/08/2023

La Fundació Emys presenta un nou cicle de la seva celebració estiuenca que té com a objectiu recaptar fons per a la continuïtat de les accions de cura de la biodiversitat a la Plana de la Selva.

El divendres 4 d'agost, les instal·lacions del Rebost de Can Moragues, situades a la carretera entre Santa Coloma de Farners i Riudarenes, es convertiran en un espai de celebració i en un punt de trobada que acollirà el concert benèfic de la cantautora mallorquina Maria Jaume. Impulsat per la Fundació Emys, l'acte s'emmarca en la tercera edició d'Eixida, un cicle de concerts d'estiu que té com a objectiu principal la recaptació de fons per a finançar els diferents projectes de l'entitat, tots encarats a la conservació de la natura i la biodiversitat de la Plana de la Selva.

Maria Jaume actuarà a les 19.30 h i les entrades tenen un cost de deu euros. Des de Fundació Emys ja treballen en un pla d'acció dedicat a la cura dels boscos de ribera i a la creació de basses a la riera de Santa Coloma de Farners, per tal d'afavorir la salut de les poblacions de tortuga d'estany, una espècie en perill d'extinció que l'entitat custodia. A més, el divendres 1 de setembre se celebra l'últim acte d'Eixida, amb el concert d'Anna Andreu, artista de Sant Quirze del Vallès, per concloure aquesta tercera edició de la iniciativa benèfica.

Data: 

Divendres 04 ag

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Fundació Emys
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundacioemys.org