'La Granadella Running 2023'

Les tres activitats que es proposen a 'La Granadella Running 2023' són córrer, caminar i pedalar. Font: Down Lleida
la Granadella
Diumenge, 20/08/2023

Down Lleida organitza el 20 d'agost una trobada per córrer, caminar o pedalar per un motiu solidari.

Coincidint amb l'estiu i amb el temps de vacances, Down Lleida proposa una activitat per fer en família o amb les amistats: un matí per gaudir amb l'esport enmig de la natura. 'La Granadella Running 2023' es farà el diumenge 20 d'agost amb un traçat pels camins de la comarca de les Garrigues.

Esport, natura i amistat són tres elements amb els quals es promou l'esdeveniment solidari. I les tres activitats proposades són córrer, caminar i pedalar. És el segon cop que s'organitza.

La caminada té una distància de sis quilòmetres i la cursa, de deu quilòmetres. També es pot fer una ruta amb bicicleta de muntanya. El punt de sortida de totes les rutes és la plaça de la Vila, a la Granadella, a les 8.15 del matí.

Per participar-hi cal omplir el formulari i fer un donatiu solidari a Down Lleida a través del Bizum amb el codi 33558 o per transferència bancària al número de compte ES14 2100 0339 1202 0007 3611. S'ha d'incloure la paraula 'Granadella' en el concepte del pagament.

Down Lleida treballa per a la normalització i la inclusió de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals en els diferents àmbits socials, així com per afavorir un canvi de mentalitat en la societat en la manera de veure i considerar-les. L'entitat actua a les comarques de Lleida i té cent trenta famílies associades. Tots els detalls sobre l'esdeveniment solidari es poden consultar al web de Down Lleida.

Data: 

Diumenge 20 ag

Hora: 

08:15

Organitzador: 
Down Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@downlleida.org