Celebració del 5è aniversari de SOS Costa Brava

Fragment del cartell oficial de l'acte de celebració del 5è aniversari de SOS Costa Brava. Font: SOS Costa Brava
Torroella de Montgrí
Divendres, 04/08/2023

La federació, formada per més de vint-i-cinc entitats ecologistes del territori, va néixer el 4 d'agost de 2018 i, al llarg d'aquests cinc anys, ha transformat el rumb urbanístic del litoral gironí.

El divendres 4 d'agost, la plataforma SOS Costa Brava celebra el seu cinquè aniversari. Va ser el mateix dia, però de l'any 2018, que un grup de vint-i-cinc entitats ecologistes varen decidir unir forces per engegar un projecte de lluita contra l’especulació urbanística a la costa gironina. Fins a la data, les accions de la plataforma han impedit la construcció de quinze mil habitatges nous i afirmen que han aconseguit transformar el rumb urbanístic del litoral gironí.

Les instal·lacions del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acolliran la celebració de l'aniversari, la qual es durà a terme el mateix 4 d'agost. Els actes començaran a les 18 h de la tarda, amb una activitat commemorativa que comptarà amb els parlaments de Jordi Colomí, l’alcalde del municipi, i membres de SOS Costa Brava. A les 19 h, es podrà gaudir del concert de la cantant Carolina Alabau i, a continuació, hi haurà el sopar estiuenc al pati del museu.

La vetllada també vol fer homenatge a les entitats que en formen part, a les voluntàries que han treballat per a donar suport a la tasca de l'organització i a les persones protectores que han contribuït a la lluita amb les seves aportacions. Al final, l'objectiu principal que mou la feina de SOS Costa Brava és la preservació del paisatge i del medi natural d'aquesta gran zona biodiversa de Catalunya.

L'acte és obert a tothom i és dirigit a tots els públics, però les places són limitades. Per assistir a la celebració, cal omplir el formulari d'inscripció. La participació és gratuïta, però hi ha l'opció de fer un donatiu de vint euros pel sopar de germanor.

Data: 

Divendres 04 ag

Hora: 

18:00

Organitzador: 
SOS Costa Brava
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@soscostabrava.cat