Festival Residu Zero

Cartell oficial del Festival Residu Zero. Font: Rezero
Barcelona
Dijous, 26/10/2023 fins Divendres, 27/10/2023

La Fundació Rezero presenta la primera edició del festival organitzat amb l'objectiu de crear un espai de trobada on debatre diferents qüestions ambientals, econòmiques i socials per determinar quin futur construïm.

Els dies 26 i 27 d'octubre, les instal·lacions del centre de creació cultural i artística Palo Alto de Barcelona, seran l'escenari que acollirà la primera edició del Festival Residu Zero, impulsat per la Fundació Rezero. L'objectiu principal és convertir-se en un espai de diàleg i de debat on es posaran sobre la taula diferents qüestions per determinar quin és el futur que, com a societat, estem disposats a forjar. La programació del festival és diversa i les activitats es diferencien en quatre blocs: les conferències, les dinamitzacions, l'espai lab i l'espai lúdic.

De la mà de les ponents, totes professionals del sector, s'abordaran diferents temàtiques. L'eix principal que segueixen és la base de la tasca de Rezero, la construcció d'un món sense plàstics d'un sol ús. Al llarg de les jornades es parlarà de la societat del benestar, del paper d'Europa en aquest context, de l'economia de la reutilització, però també de les oportunitats per a l’administració pública i l'economia o la salut de la ciutadania.

A més, es podrà gaudir d'activitats pràctiques a l'espai lab, el qual acollirà tallers, projeccions i propostes d'aprenentatge; d'altra banda, l'espai lúdic acollirà un concert i la celebració de la 6a edició dels Premis Rezero. La participació és oberta a tothom, només cal omplir el formulari d'inscripció. El cost de l'entrada és de quinze euros.

Data: 

Dijous 26 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Rezero
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@rezero.cat