Formació: 'Fes dels pressupostos participatius una oportunitat per finançar les entitats de voluntariat'

La sessió presenta els pressupostos participatius com a una oportunitat de finançament per a les entitats. Font: Federació Catalana de Voluntariat Social.
Divendres, 15/09/2023
(En línia)

L'objectiu principal del curs és conèixer els pressupostos participatius, una metodologia de presa de decisions sobre el finançament públic que dona veu a la ciutadania i promou la participació democràtica i la transparència.

La Federació Catalana de Voluntarial Social (FCVS) organitza una formació en línia gratuïta sobre pressupostos participatius el 15 de setembre de 09.30 a 11.30 h. El curs s'adreça a persones coordinadores de voluntariat i presenta els pressupostos participatius com una oportunitat de millora de finançament per a les entitats.

La sessió serà impartida pel responsable de captació de fons i comunicació de la Fundació Sant Roc, Albert Francolí. Els continguts principals que es tractaran durant la sessió són els següents:

  • Introducció al pressupost participatiu.
  • Passos i processos del pressupost participatiu.
  • Finançament per al voluntariat.
  • Promoció de la participació ciutadana.

A més, també es comptarà amb la presència de la regidora de participació de l'Ajuntament d'Amposta, Iris Castell, que aportarà la seva experiència pràctica fent ús dels pressupostos participatius a la capital de la comarca del Montsià. Cal inscripció prèvia per poder participar-hi. La data límit per registrar-se és el 8 de setembre.

Data: 

Divendres 15 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@voluntaris.cat