Paella solidària de l'Associació in via

El vermut, la paella i el bingo musical de l'Associació in via es faran el dissabte 16 de setembre a la plaça de Rosa Peraulet, al Poblenou, a Barcelona. Font: Associació in via.
Barcelona
Dissabte, 16/09/2023

En el marc de les Festes del Poblenou, a Barcelona, l'entitat que acompanya dones, infants, jovent, famílies i col·lectius en situació de vulnerabilitat celebrarà els setanta anys.

L'Associació in via proposa un vermut, una paella solidària i una sobretaula amb bingo musical per celebrar els seus setanta anys de feina contra les violències masclistes. Amb els diners que es recullin d'aquestes accions es col·laborarà a mantenir els projectes de l'entitat per prevenir les violències masclistes i per atendre dones, joves i infants en situació de vulnerabilitat.

El vermut, la paella i el bingo musical es faran el dissabte 16 de setembre a la plaça de Rosa Peraulet, al Poblenou, a Barcelona. L'horari serà de les 12 i les 19 h i seran actes en el marc de la Festa Major del Poblenou. Hi haurà vermut, paella de peix i vegetariana i també begudes. Per finalitzar l'àpat es bufaran les espelmes d'aniversari.

Els tiquets ja estan a la venda i es poden comprar a través del web de l'entitat. També es podran adquirir anant presencialment a la seu de l'Associació in via, que és al carrer Amistat, 15, de Barcelona, a partir del 28 d'agost. El tiquet del vermut i la paella costa setze euros. Hi ha la possibilitat de participar només en el vermut, costa sis euros, o només a la paella, per dotze euros.

Els actes estan oberts a tothom i tota la informació es troba al web de l'entitat. Els fons que es recullin es destinaran a diferents projectes. Aquest juliol, per exemple, l'Associació in via va engegar el projecte 'Mancala', amb activitats de lleure per a infants entre sis i dotze anys.

Data: 

Dissabte 16 set

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Associació in via
Correu electrònic de l'organitzador: 
invia@invia.cat