Formació: 'L’impuls de formes de gestió democràtica a les nostres entitats'

La formació és organitzada per Coòpolis, l'Ateneu Cooperatiu de Barcelona, i es dirigeix a persones interessades o treballadores en l'Economia Social i Solidària. Font: Coòpolis.
Dimecres, 20/09/2023
(En línia)

La sessió, pensada per a persones vinculades a l'àmbit del cooperativisme o altres economies socials, incideix en la implicació i el pas cap a estructures més democràtiques.

Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, que és un espai de promoció de l'economia social i solidària (ESS) a Barcelona, durà a terme la formació 'L’impuls de formes de gestió democràtica a les nostres entitats'.

L'objectiu d'aquesta sessió, que serà virtual, és presentar a les persones assistents què suposa aplicar una governança democràtica a una entitat. L'activitat també vol plantejar de quina manera es pot fer la transformació cap a aquest model de gestió.

L'acte serà a càrrec de la cooperativa Hobest, especialitzada en l'assessorament i acompanyament a entitats per a la millora i transformació de les organitzacions cap a estructures més humanitzades, igualitàries o participatives.

La formació es dirigeix a les persones que treballen en entitats de l'ESS o que hi estan interessades en aquests models. L'activitat serà el 20 de setembre de 10 a 13 h i per poder assistir-hi cal inscripció prèvia.

Data: 

Dimecres 20 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop