2a edició del Nostre Festival

Fragment del cartell oficial del Nostre Festival. Font: Llet Nostra
Girona
Dissabte, 07/10/2023

El festival solidari és en benefici de la Fundació Catalunya Cultura i el Banc dels Aliments, i s'organitza en una jornada plena d'activitats culturals per a tots els públics.

El dissabte 7 d'octubre, la sala la Mirona de Salt acollirà durant tot el dia, d'11 a 20 h, la segona edició del Nostre Festival, una celebració solidària que té com a objectiu principal recaptar fons per a la Fundació Catalunya Cultura i el Banc dels Aliments. L'organitzadora és Llet Nostra, i la programació ofereix un ampli ventall de propostes i activitats per a tota la família, totes d'elles emmarcades en l'àmbit cultural.

Es podrà gaudir de l'espectacle teatral 'Els petits més grans', de la companyia Artristas; de l'obra de claqué, percussió i humor 'Tap that Beat', de la mà de la companyia Exhibeat; de l'activitat de contacontes del grup Vivim del Cuentu; de la xocolatada popular a mitja tarda, i de moltes més opcions de diversió i cultura. Per cada assistent, Llet Nostra donarà sis litres de llet al Banc d'Aliments i, al final del festival, tots els beneficis es destinaran als projectes de la Fundació Catalunya Cultura, per garantir la continuïtat de la seva tasca social.

Per a assistir, és necessari adquirir entrada. El cost d'aquesta és de deu euros per a les persones adultes i de sis euros i mig per als infants.

Data: 

Dissabte 07 oct

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Llet Nostra
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lletnostra.cat